skip to Main Content
Zondag 19 Januari 2020

Zondag 19 januari 2020

Stiltewandeling naar je ‘Bakenboom’

Het nieuwe jaar wil ik graag starten met verstillen en vertragen tijdens een wandeling.

Het thema van deze ochtend is: De bakenbomen op jouw levenspad.

Tijdens de wandeling lopen we in stilte, zonder te praten, om zo met je aandacht bij jezelf te kunnen blijven. De natuur zal je daarbij ondersteunen en spiegelt wat er innerlijk in je afspeelt.

We beginnen de wandeling met een inleidende oefening, zodat je meer in het moment kan komen en om je zintuigen open te zetten. De geuren, de kleuren en de geluiden zorgen ervoor dat jij jezelf meer bewust wordt. 

Aangekomen bij de oever van de Maas ga jij stilstaan bij je eigen Bakenboom. Bakenbomen staan langs het water om het vaarverkeer te begeleiden op hun weg. Het zijn richtinggevers die de schippers laten weten waar de grens ligt van het water en het land. Dit is van levensbelang om op koers te blijven en niet vast te lopen.

Ook wij hebben dit soort richtinggevers die ons begeleiden op ons levenspad. Door allerlei omstandigheden kan het zijn dat je er geen aandacht aan besteedt en jij je eigen weg niet meer weet. Middels enkele vragen die ik je hierbij meegeef kun je meer inzicht krijgen in waar jouw bakenboom voor staat, zodat je altijd de goede kant op gaat.

We vertrekken vanaf de praktijkruimte in Oeffelt. Van daaruit gaan we een wandeling in het natuurgebied van De Maasheggen maken dat sinds de zomer van 2018 een Unesco status heeft gekregen. We gaan lekker struinen dus trek stevige schoenen of laarzen aan!

Na afloop ben je van harte uitgenodigd in mijn praktijkruimte voor een warme kop chocomelk, thee of koffie. Hierbij is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen of vragen te stellen. Natuurlijk kun je ook na de wandeling in stilte je eigen weg gaan.

Locatie : Praktijkruimte Leef Volledig

Adres : Brouwersstraat 1 Oeffelt

Tijdstip : 09.30-11.00 uur

Deelnemers : 2 tot 6 personen

Kosten : €12,50

Wil je mee de stilte in gaan..? Meld je dan via onderstaand contactformulier aan!

Wandeling / Workshop
Voornaam
Achternaam
Soort sessie *
Back To Top
×Close search
Zoeken