Skip to content
[vcex_spacing size=”50px”]

Natuurlijk wil je wel eerst iets meer weten over mij, zodat je een bewuste keuze kunt maken voor een coach die bij je past.

Mijn kijk op het leven is dat ieder mens uniek is en het waard is om een eigen plek in de maatschappij in te nemen. Wanneer je kan zijn wie je bent, je kwaliteiten en talenten in kan zetten, dan heb jij jezelf én de ander zoveel meer te geven.
Ik vind het erg belangrijk om oog en oor voor de ander te hebben, opdat eenieder zich gehoord en gezien voelt.

Zowel als logopedist, als in de 15 jaar dat ik teamleidster ben geweest in het speciaal onderwijs, hebben communicatie en in verbinding staan mijn interesse gehad.
Hoe kan iemand zichzelf duidelijk maken en hoe kunnen we ons met elkaar verbinden om het beste uit jezelf én de ander te halen? Dit geeft mij nog steeds veel energie en daar ben ik me ook verder in blijven ontwikkelen.

De natuur heeft voor mij altijd een helende en inspirerende werking gehad.
Ik ben ervan overtuigd dat de natuur een positieve werking heeft op de mens.
Dit bracht mij dichterbij mijn eigen zielsverlangen;
‘Mensen in de natuur te coachen om de verbinding met zichzelf te herstellen, waardoor ze weer vol in het leven komen te staan.’
Om dit te realiseren ben ik de post-HBO Registeropleiding ‘Lifecoach voor professionals’ gaan volgen met een extra module Outdoor coaching.
In combinatie met o.a. onderstaande opleidingen en cursussen die ik al eerder gevolgd had wil ik mijn levenservaring en opgedane kennis graag inzetten om anderen te ondersteunen in hun levensvragen.

  • NLP-Practitioner en Master: K&P opleidingen
  • Train-de-trainer van De Creatiespiraal: Marinus Knoope
  • De Helende stem: Academie voor Spiritualiteit

Met het starten van mijn Life Coach praktijk zet ik dus ook letterlijk een nieuwe stap.
Wil jij ook een eerste stap zetten? Ik loop graag een stukje met je mee.

Je weet nu een beetje wie ik ben. Of het klikt weet je pas als je elkaar ontmoet.
Maak een afspraak met mij voor een gratis kennismakingswandeling. Dan ervaar je gelijk hoe inspirerend en rustgevend de natuur is.

Marijke Huibers

Back To Top
Zoeken