skip to Main Content
25 Oktober Seizoensworkshop  Groeien Of Snoeien?

25 Oktober Seizoensworkshop Groeien of snoeien?

 

Een volle agenda, een druk leven…heb je even?…

Diep van binnen weet je dat het goed zou zijn om iets aan je leven te veranderen, want aan het eind van de dag ben je moe en kom je niet aan je eigen dingen toe. Je moet veel en je gunt jezelf weinig.

De herfst is een mooie tijd om te reflecteren.

Deze workshop nodigt je dan ook uit om stil te staan bij hoe jij je leven nu hebt vormgegeven. Met de levensboom als metafoor voor je eigen persoonlijkheid ga je aan de slag met je takken. Deze symboliseren de verschillende rollen die je in je leven hebt met de daarbij behorende activiteiten. Welke takken zou jij willen laten groeien, omdat ze je energie geven en je er goed in bent? Zijn er ook takken die je wilt snoeien, omdat ze alleen maar veel energie kosten en veel ruimte innemen in je leven.

Je begint de workshop met het puur intuïtief tekenen van je eigen levensboom en het invullen van wat je allemaal doet. Door op een afstand te kijken naar je boom krijg je nieuwe inzichten en kun je mogelijke patronen ontdekken wat maakt dat je overbelast bent geraakt. Door dit te herkennen én erkennen kun je vervolgens bewustere keuzes maken om je eigen leven opnieuw vorm te geven.

Ben je benieuwd naar wat jij kan laten groeien of wilt snoeien om weer vol energie in het leven te kunnen staan? Geef je dan op voor deze workshop.

Datum                       : Vrijdag 25 oktober

Tijd                            : 09.30-12.00 uur

Kosten                       : €45 incl BTW en koffie/thee met wat lekkers

Plaats                         : coach praktijk Leef Volledig

Aantal deelnemers : 2 tot 4 personen

Wandeling / Workshop
Voornaam
Achternaam
Soort sessie *
Back To Top
×Close search
Zoeken