skip to Main Content

Ervaringen van Coachees

Vandaag 15 september heb ik meegelopen met de stiltewandeling.
Het was een echt cadeau.
Natuurlijk loop je wel vaker in stilte, maar door de kleine aanwijzigingen en de rust vanuit Marijke werd deze wandeling een totaal andere beleving.
Het maakt wat los in jezelf en het inzicht komt daarna. Het heeft mij een rust gegeven, van waaruit ik weer verder kan.
Ook de andere wandelaars waren een cadeau.
Prachtig hoe je in korte tijd elkaar aan voelt en je open durft te stellen.
Kortom een cadeau, dat ik iedereen gun.
Marijke het was fantastisch.

De natuur gaf mooie weerspiegelingen van mijn emoties

De coaching die ik bij Marijke heb mogen ervaren was erg prettig. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Maar ook om deze coaching samen buiten te doen in de natuur en niet binnen op een stoel.

Ze heeft een fijne manier van vraagstelling en er komt al snel diepgang in het gesprek. De humor tussendoor is erg prettig.

Tijdens de wandelingen gaf Marijke mij verschillende opdrachten. De natuur gaf op bepaalde momenten mooie weerspiegelingen van mijn emoties die ik lijfelijk voelde door de regen en zonneschijn.

De gesprekken gaven mij inzichten en een stuk bewustwording waarvan ik nu nog steeds profijt heb.

Heb je een hulpvraag dan kan je buiten in de natuur sparren met Marijke als coach.

De natuur hielp mij om mijn gedachten te visualiseren

Tijdens de coachsessie die ik bij Marijke gevolgd hebt was ik in eerste instantie bang dat ik met bomen zou gaan knuffelen, iets wat ik in die tijd vaak langs zag komen op tv.

Dit was zeker niet het geval.

Marijke benaderde mij op een vriendelijke en positieve manier en liet me goed nadenken om mijn gedachten te ordenen. Ik had niet verwacht dat de natuur mij hierbij kon helpen, maar door de sturende manier van ondervragen kon ik mijn problemen vertalen naar de situatie in het bos. Doordat ik mijn problemen gedeeltelijk kon visualiseren door het bos kwamen we ook meer naar de kern van het probleem.

Op dit moment denk ik nog geregeld terug aan een oefening die Marijke met mij heeft gedaan.
De natuur hielp mij om mijn gedachten te visualiseren en om in het hier en nu te blijven.
Zeker een aanrader!

Hoe vind ik balans in mijn drukke leven?

Het druk zijn uitte zich in slecht slapen en piekeren. Marijke is een hele rustige vrouw die de tijd voor je neemt. Nergens zit druk achter. Haar coaching heeft mij geholpen om de juiste balans te vinden.  Ondanks alle drukte weet ik nu hoe ik ook rust moet nemen.

Het Levenswiel dat ik een paar keer heb ingevuld, gaven mij veel inzicht. Marijke maakt gebruik van de natuur. We zijn tijdens de sessies gaan wandelen bij de Hatertse Vennen. Dat op zich brengt al rust en geeft ruimte om te denken. De met behulp van Marijke verkregen inzichten gebruik ik nog steeds. Kortom, ik kan iedereen aanraden om met Marijke een coaching traject te starten. Het maakt niet uit met welke vraag je zit. Zij zal je helpen om inzicht te krijgen.

Back To Top
×Close search
Zoeken