skip to Main Content

Ervaringen van Coachees

Bedankt voor de fijne coaching!

Ik heb geleerd een betere balans te creëren tussen inspanning en ontspanning. Daarnaast heb ik geleerd beter om te gaan met emoties en gevoelens, zodat ik op een gezondere manier kan reageren op stressvolle of indrukwekkende situaties.
Marijke is een fijne, rustige en open coach die de juiste werkvormen kiest die voor mij als persoon en mijn doelstellingen passend zijn. 

Het was prettig dat we terug zijn gegaan naar de basis en dat ze uitleg gaf over waarom we iets deden.
Ik heb tijdens de coach-sessies de Rust en Schoonheid van de Natuur mogen ervaren. 

De weerspiegeling van de Natuur is een meerwaarde voor het coachtraject.
De Natuur heeft me tijdens de sessies rust geboden en heeft ervoor gezocht dat ik mezelf meer durfde open te stellen.
Ik ben blij dat ik mezelf dit coachtraject gegund heb. Ik hoop voor anderen dat zij zichzelf dit ook gunnen. 

Ik liep vast op het werk en was steeds vaker ziek, terwijl ik mijn werk en werkplek nog steeds heel fijn vind. Om het te kunnen blijven doen was er dus echt een verandering in mezelf nodig. Het coachtraject bij Marijke heeft me inzicht gegeven in mijn eigen gedachten en reactiepatronen, van vroeger uit. Door die bewustwording kan ik nu gemakkelijker andere keuzes maken, en dat geeft een vrij gevoel.

Marijke is een fijne coach, respectvol, ze luistert goed, ook een laagje dieper, en kan dingen goed uitleggen en bij elkaar brengen.

Het wandelen in de natuur is daarbij een mooie spiegel, soms om het grotere geheel te zien, en soms om je eigen patronen daarin terug te zien. En al wandelend praat je toch al gemakkelijker doordat je iemand naast je hebt en niet tegenover je.

Ik ben weer op weg, dezelfde weg, maar toch anders.

Vandaag heb ik meegelopen met de stiltewandeling.
Het was een echt cadeau.
Natuurlijk loop je wel vaker in stilte, maar door de kleine aanwijzigingen en de rust vanuit Marijke werd deze wandeling een totaal andere beleving.
Het maakt wat los in jezelf en het inzicht komt daarna. Het heeft mij een rust gegeven, van waaruit ik weer verder kan.
Ook de andere wandelaars waren een cadeau.
Prachtig hoe je in korte tijd elkaar aan voelt en je open durft te stellen.
Kortom een cadeau, dat ik iedereen gun.
Marijke het was fantastisch.

De natuur gaf mooie weerspiegelingen van mijn emoties

De coaching die ik bij Marijke heb mogen ervaren was erg prettig. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Maar ook om deze coaching samen buiten te doen in de natuur en niet binnen op een stoel.

Ze heeft een fijne manier van vraagstelling en er komt al snel diepgang in het gesprek. De humor tussendoor is erg prettig.

Tijdens de wandelingen gaf Marijke mij verschillende opdrachten. De natuur gaf op bepaalde momenten mooie weerspiegelingen van mijn emoties die ik lijfelijk voelde door de regen en zonneschijn.

De gesprekken gaven mij inzichten en een stuk bewustwording waarvan ik nu nog steeds profijt heb.

Heb je een hulpvraag dan kan je buiten in de natuur sparren met Marijke als coach.

De natuur hielp mij om mijn gedachten te visualiseren

Tijdens de coachsessie die ik bij Marijke gevolgd hebt was ik in eerste instantie bang dat ik met bomen zou gaan knuffelen, iets wat ik in die tijd vaak langs zag komen op tv.

Dit was zeker niet het geval.

Marijke benaderde mij op een vriendelijke en positieve manier en liet me goed nadenken om mijn gedachten te ordenen. Ik had niet verwacht dat de natuur mij hierbij kon helpen, maar door de sturende manier van ondervragen kon ik mijn problemen vertalen naar de situatie in het bos. Doordat ik mijn problemen gedeeltelijk kon visualiseren door het bos kwamen we ook meer naar de kern van het probleem.

Op dit moment denk ik nog geregeld terug aan een oefening die Marijke met mij heeft gedaan.
De natuur hielp mij om mijn gedachten te visualiseren en om in het hier en nu te blijven.
Zeker een aanrader!

Hoe vind ik balans in mijn drukke leven?

Het druk zijn uitte zich in slecht slapen en piekeren. Marijke is een hele rustige vrouw die de tijd voor je neemt. Nergens zit druk achter. Haar coaching heeft mij geholpen om de juiste balans te vinden.  Ondanks alle drukte weet ik nu hoe ik ook rust moet nemen.

Het Levenswiel dat ik een paar keer heb ingevuld, gaven mij veel inzicht. Marijke maakt gebruik van de natuur. We zijn tijdens de sessies gaan wandelen bij de Hatertse Vennen. Dat op zich brengt al rust en geeft ruimte om te denken. De met behulp van Marijke verkregen inzichten gebruik ik nog steeds. Kortom, ik kan iedereen aanraden om met Marijke een coaching traject te starten. Het maakt niet uit met welke vraag je zit. Zij zal je helpen om inzicht te krijgen.

Back To Top
×Close search
Zoeken